Den kreative værktøjskasse

Kom med i vores pilotprojekt og bliv lidt mere ”metode-modig.”


Har du lyst til at deltage i vores 2 dages workshop, hvor vi arbejder med kreative metoder i samtalen?

Du skal have erfaring med samtaler i dit arbejde, og du skal have lyst til at eksperimentere og udforske igennem oplevelsesbaserede øvelser.

Du kan eks. være psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver, coach m.fl.

På vores workshop får du indsigt og træning i de kreative metoder, vi har i vores værktøjskasse.

Metoderne kan åbne for nye perspektiver og give en dybere indsigt i de problemstillinger, som er samtalens omdrejningspunkt.

Kreative metoder kan noget særligt:

Workshoppen handler om:

PRAKTISK INFO

Datoer

Onsdag d. 5. sept. og onsdag d. 26. sept. 2018
Begge dage fra kl. 9 -15.00

Pris

Kr. 995 pr. dag

Deltagerantal

Min. 10 og max. 20 deltagere

Forplejning

Kaffe/the og snack i løbet af dagen.
Frokost kan man selv medbringe eller gå ud at spise.

Hvor?

Ryesgade 29, 3. tv. 8000 Århus C.

Hvem er vi?

Vi er begge erfarne psykologer, der tilstræber at have det sjovt i vores arbejde. Vi tager vores arbejde seriøst på en uhøjtidelig måde og arbejder i en atmosfære af anerkendelse og nysgerrighed, hvor vi kan lide at sætte os selv og andre i spil.

Anne Agerbo

psykolog@anneagerbo.dk
www.actinlife.dk
Tlf. 20 62 70 06

Jeg er psykolog, med erfaring fra et bredt felt af problemstillinger og kontekster. Jeg er optaget af ”mennesket bag problemet”, vejen til et værdibaseret liv, den psykologiske fleksibilitet og af menneskerettigheder.

Metodemæssigt er jeg forankret i ACT.

Jeg er samtidig inspireret af blandt andet Storytelling. Jeg har en jobbaggrund i psykiatrien, misbrugsbehandling og børneområdet. Min faglige kæphest er traumer i individ, familier og samfund.

Jeg elsker at formidle, rejse og er optaget af mødet mellem forskellige kulturer.

Karen Marie Diedrichsen

www.km-diedrichsen.dk
kmd@km-diedrichsen.dk
Tlf. 26 12 40 54

Jeg er en psykolog, der brænder efter at gøre en forskel og inspirere andre til at leve i overensstemmelse med deres værdier og leve et meningsfuldt liv. Et meningsfuldt liv er for mig bl.a. at arbejde med fantasi og kreativitet.

Jeg bruger derfor kreative redskaber i mit arbejde - uanset om det er individuelle samtaler, grupper eller kursusforløb. Jeg er uddannet gestaltorienteret tegneterapeut, men ligger metodemæssigt tæt på ACT og eksistenspsykologien.

Jeg har holdt metodekursus i kreativ idéudvikling for DR - og var i en årrække medlem af Foreningen Innovation og Kreativ Problemløsning ved Herluf Trolle.

TILMELDING

Hvis du har fået lyst til at deltage, skal du bare kontakte en af os – men husk der er sidste tilmeldingsfrist: mandag d. 6. august